Kort versjon: 

 

Dypstablisering:  Vi avslutter dypstablisering i denne omgang ila lørdagen (u.25). Vi vil da flytte utstyret over på annet oppdrag i Finnmark. 

Grøfterensk og stikkrenneskift: Fortsetter med stikkrenneskift og grøfterensk inn mot Tennevoll. P.t gjenstår det ca. 35 stikkrenner og en hel del grøfterensk. 

Asfaltering: Vi starter med asfaltering av anriket område. Asfaltering vil påbegynnes omtrent ved kommunegrense og gå mot Myrlandshaugen slik at vi lukker pkt. 02A i kontrakten. Arbeidet vil pågå uke 26 og deler av uke 27. Båt vil ligge ved Hellarbogen og der må påregnes mye lastebiltrafikk i arbeidsområdet mellom kommunegrense Gratangen/Lavangen og Hellarbogen.

 

Merk: For Gratangen kommune kan det være greit å vite om at vi kommer til å fortsette å legge ut asfalt langs Fv. 825 fra Elvenes og opp mot x E6. Vi håper å ferdigstille dette pkt. senest ila. uke 27 om været tillater. Bør ikke regne mye når denne jobb utføres. 

 

Håper dette er sånn passelig med info. Om dere savner noe er det bare å sende meg en e-post så skal vi se om ikke vi kan ta evt. innspill med i kommende rapporteringer om fremdrift.

 

Ha en fin helg når den tid kommer. 

 

   Ukeplan Fv. 7806 Tennevoll-Årstein.docx

 

Vennlig hilsen

 

Kenneth Hågensen

 

 

 

Kenneth Hågensen
Distriktssjef, Hålogaland

Peab Asfalt Norge AS
Region Nord

Mølnholtet 42
9414 Harstad
Mobil 957 06 556

kenneth.hagensen@peabasfalt.no 

peab.no