A A A Kontrast:
Tekststørrelse: T T T T
Hjem > Natur og miljø > Artikkel

På havet edited  1

Informasjon vedr. oppstart av nye renovasjonsbiler i HRS regionen.

HRS_150x113

 

Hei alle sammen

Endelig kan vi si at vi er klare for oppstart av renovasjon med sidelastere i distriktkommunene i HRS.

For innbyggerne i; Tysfjord, Ballangen, Lavangen, Gratangen vil vi starte opp med disse bilene i løpet av mai mnd. PGA litt forsinkelse på leveransen fra fabrikk er ikke dato fastsatt. Men vi vil også her informere og veilede godt.

Vi vil i perioden rett før og løpende under innføringen dele ut infobrosjyrer, merke boksene med nye piler, sms varsle og benytte lokalavisene for å informere innbyggerne. Vi vil også bemanne slik at det i starten er personell ute foran bilene som passer på at boksene står «rett». Vi vil gjøre vårt ypperste for at alle innbyggerne har fått god og tilstrekkelig med informasjon.

Vi vil i utgangspunktet kjøre rutene som i dag, men med små tilpasninger. Når vi har kommet inn i ordinær drift vil vi etter hvert se på rutestrukturen og event endre noen ruter. Men ikke før både personell og innbyggere er blitt vant med renovasjonsløsningen. Og vi er godt kjent med kapasiteten og effektiviteten til bilene.

Vedlagt ligger et eksemplar av brosjyren som kommer ut til innbyggerne. Denne vil vi også få levert til Rådhus/kommunehus slik at dere har dette tilgjengelig.

 

Link til infoside på HRS sine sider;http://www.hrs.no/hrs-iks/nye-renovasjonsbiler-huskeregler/

 

 

Ha en glad dag!!

Med vennlig hilsen Georg Johansen Avdelingsleder innsamling | 905 88 234 | Georg@hrs.no

HRS Husholdning AS Tlf: 76 92 20 00 Postboks 333 8505 Narvik www.hrs.no